Beköszöntő, avagy kinyílik a mesedoboz

Üdvözöllek Látogató!

Azt hiszem, egy önvallomással kell kezdenem: olyan írópalánta vagyok, aki szeret mindenbe belevágni. Mondhatni igazán rendetlen múzsám van, aki mindig rávesz, hogy belekezdjek valami újba. A számítógépemen szépen, külön mappákba vannak szedve az elkezdett fantasyk, sci-fik, krimik, akad egy rakás félkész, esetleg épp javításra váró novella, fanfiction, ó, és akkor még nem említettem az ötletes dobozomat, amelyben mindenféle papírlapokon hevernek a több éves ötletek az alsó polcomon. Szép nagy papírdoboz, nagyon sok minden belefér. Akadnak benne a krimijeimhez félretett érdekes cikkek, gyorsan felfirkantott ötletmorzsák, mindenféle csemege. Azt hiszem, nem is kell tovább magyarázni, hogy miért ezt a címet adtam végül az új blogomnak.

Mit is mondhatnék magamról? Finn mesterszakos egyetemista vagyok, aki az előző félévet Finnországban töltötte. Korábban magyar alapszakot végeztem, de már tizenhárom éves korom óta érdekel az írás. Akkoriban, mivel minden más hetedikeshez hasonlóan én is nagyon ráértem, elkezdtem egy fantasy regényt, de az már az asztalfiókomban, azaz a gépem megfelelő mappájában fog maradni, mert túl nagy meló lenne átírni az egészet. Különben is, annyi új ötletem van! Minek ragadnék le annál a régi történetemnél?

A hétvégén Debrecenben részt vettem Vidi Rita Író születik tréningjén. Ahogy írtam az előző bekezdésemben, már korábban is írogattam, a Merengőre, illetve más oldalakra feltöltögettem a történeteimet. Most viszont akkora lendületet érzek az írásra, mint még soha. A tréningen egy rakás új ötletem született, mert ugyebár a rendetlen múzsám nem szeret egyszerre egy dologgal foglalkozni, de azért tegnap belekukkantottam a dobozomba is. Ó, kincsek vannak abban! Lassan mindegyik történetemet elő kellene szednem belőle!

Egyelőre viszont nem is ragozom tovább a dolgokat, a dobozt is félreteszem ma estére, mert szeretném gyorsan feltölteni egy új novellámat.

Jó olvasást kívánok!

Zsuzsi, aki a neve minden változatára rendületlenül hallgat, légyen az angolul vagy finnül

Megjegyzések

  1. Hajrá Zsuzsi! Gyerünk, hadd ürüljön ki az a doboz!!!!

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy megtaláltam a blogodat. Imádom a történeteidet.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése